Wistjedatjes

Wist je dat Buf in Jump heeft gestaan?

'Erik (11) en Vincent (8) maken samen met hun ouders Jenny en Peter Zoutendijk strips over Buf, het vleesetende plantje, en die zijn echt hilarisch! Simpel maar leuk getekend en met rake grappen. Net als deze kakrussen kwamen wij niet meer bij op de redactie van Jump!'

Lees meer...

Wist je dat er kids hebben geholpen met Buf?

Deze kinderen hebben allemaal geholpen en daarvoor zijn we ze heel dankbaar: Yutan, Liza, Sophie, Vincent, Keete, Mees, Britt, Jinte, Marvyn, Seth, Roos, James, Owen, Minka, Tom, Faye, Erik, Mariëlle en Fedde.

Lees meer...

Wist je wie Buf heeft bedacht?

Buf het vleesetende plantje is ontstaan uit een samenwerking van de familie Zoutendijk. Vincent (8 jaar) met zijn vele goede ideeën en tips en tops voor iedere strip die is gemaakt. Erik (11 jaar) met zijn slimme observaties en briljante vondsten. Jenny met haar praktische tips en velen nieuwe ideeën. Peter voor de tekeningen en de afwerking van de strips.

De strip is inmiddels in de verkoop en kan besteld worden via onderstaand mailadres! 

Lees meer...

Wist je dat we op Loosduinen gaat los hebben gestaan?

Buf gaat weer los! op Loosduinen gaat los!

“Loosduinen gaat Los” is een cultureel feestje dat dit jaar voor de 5e keer georganiseerd wordt, altijd  in de eerste week van november van woensdag tot en met zondag. Er zijn leuke muziek optredens en diverse voorstellingen onder andere  bij de molen, in de Abdij kerk, bij Poprader, Ock en in het Hofstad Lyceum.

Zeven kunstenaars presenteren en demonstreren hun kunsten op zondag 7 november. Met Tosca Rossewij, Wim Wieringa, Anthony Curry, Tineke Wetsteijn, Molona Boertien, Patty van der Ende en de makers van stripboek “Buf het vleesetende plantje”.