Wist je wie Buf heeft bedacht en gemaakt?

Buf het vleesetende plantje is ontstaan uit een samenwerking van de familie Zoutendijk. Vincent met zijn vele goede ideeën en tips en tops voor iedere strip die is gemaakt. Erik met zijn slimme observaties en briljante vondsten. Jenny met haar praktische tips velen nieuwe ideeën. Peter voor de tekeningen en de afwerking van de strips.

Op 19-12-2018 kwamen we een post-it tegen waarop de woorden ‘Buf het vleesetende plantje’ gekrabbeld waren. Een van de vele papiertjes met ideeën die door het hele huis verstopt zitten. Toch was dit de start van wat later een heel stripalbum zou worden. Buf het vleesetende plantje – kak! Dat heb ik weer… En daar zijn we heel trots op.

Inmiddels zijn we alweer een stuk verder met een eigen website voor Buf en we delen onze strips via diverse social media.

De strip is inmiddels in de verkoop en kan besteld worden via onderstaand mailadres! 

We houden jullie op de hoogte!