Wist je dat er kinderen hebben geholpen met Buf?

In augustus 2020 hebben een aantal kinderen de proefdruk van Buf het vleesetende plantje – Kak! Dat heb ik weer… als eerst mogen ontvangen. Zij hebben er een beetje huiswerk bij gekregen, een vragenformuliertje. En ze hebben allemaal een mooie tekening gemaakt. Deze kinderen hebben allemaal geholpen en daarvoor zijn we ze heel dankbaar: Yutan, Liza, Sophie, Vincent, Keete, Mees, Britt, Jinte, Marvyn, Seth, Roos, James, Owen, Minka, Tom, Faye, Erik, Mariëlle en Fedde. Ze hadden goede kritiek op de proefdruk en tips die we goed konden gebruiken. Er zijn ook hele goede nieuwe ideeën bedacht en hele leuke en grappige moppen. Wie weet komt jouw idee of jouw mop wel terug in een van de de volgende strips. We laten je dat dan natuurlijk in ieder geval weten!